Mesekerámia

Ezeket meg is kell venni?!

2016. augusztus 10. 20:05 - mesekeramia

Művész vagy vállalkozó?

1470853510255.jpg

Ezeket meg is kell venni?

Mivel nem tej, nem kenyér és nem kényszer szolgáltatás, mint mondjuk a duguláselhárítás a válaszom egyértelműen NEM. Csak lehet.:)

Most akkor művész vagy, vagy vállalkozó?

Inkább kimondatlanul, mint kimondva, de "érzem" a kérdést.:) Bennem mostanra ez elég tiszta; magamat sem mint művészt, sem mint iparost nem tudom és nem is kell tudjam definiálni, ez nem az én dolgom - az viszont tény, hogy amiben dolgozom, az egy művészeti vállalkozás.:)


De olyan jó, hogy ismét van mit tisztázni!:)

Ugyanis volt néhány olyan visszajelzés, hogy zavaróak azok a Facebook bejegyzések, amik a webshopra visznek át, illetve amikből kiderül, hogy itt vásárolni is lehet.

Van, aki hangot ad ennek, van aki csendben leiratkozik, kikövet, és persze vannak olyanok is, akinek ezek a bejegyzések kapóra jönnek, mert már amúgy is szerettek volna rendelni.

Nem akarok rossz érzéseket kelteni azokban, akik pillanatnyilag, vagy egyáltalán nem szeretnének rendelni: ha van is egy-egy webshopos link, vagy ár a képeken, ne adj' Isten egy olyan mondat, hogy minden kedden -10%, ez nem azt jelenti, hogy ha kedd van, akkor vásárolni KELL és ezentúl nem lehet nyugodtan képeket nézegetni.

Miért ne lehetne?

Nem az a célom, hogy meggyőzzelek róla, hogy MOST azonnal vásárolj.
Ha nem inged, egyszerűen ne vedd magadra.

Ráérek eszedbe jutni akkor, ha lesz rá alkalom, ez bizalmi dolog, csak annyit szeretnék, hogy tudj rólam, mint egy lehetőségről a sok közül.:) 

Van aki a szokásos üveg bor, süti, virág helyett szívesen ad valami fantáziadúsabbat. Mivel ezek a tárgyak jól gyűjthetők, ha egyszer valahol örültek pár gombának, legközelebb sem lősz mellé mondjuk egy manóval, vagy házikóval.

Sokan járnak évek óta ugyanahhoz a fodrászhoz, de az élet bármilyen területén, ha találnak egy jó szakembert ragaszkodnak hozzá.

Úgy tervezem, hogy jövőre is itt leszek, ehhez kellenek ezek a bejegyzések és azok, akik éppen most szeretnének vásárolni - bárki, bármikor kerülhet ebbe a cipőbe, jön egy esküvő, házavató, születésnap, amire valami különlegesebbet keres, és igen, van olyan is, aki magának veszi.:)

Mindenki szabadon dönt, hogy mikor, kinek, mit és hol vásárol

De miért ne lehetne valakinek saját keramikusa/ajándékfelelőse?

Nem gondolom, hogy túl tolakodó lennék, nem állítom azt sem, hogy ezek nélkül nincsen értelmes élet, ahogy azt sem hogy én vagyok a legolcsóbb.

Bevallom, nem is a tárgyaim olcsóságáról szeretnék megjegyezhető lenni,
inkább az eredeti külsejükről és a minőségükről, például hogy fagyállóak.:)

Gondolom képes lennék olyan szövegeket írni, amik nagyon manipulatívan generálnak egy addig nem létező problémát, amire aztán szállítják a megoldást is jó pénzért, nem teszem, mert nem tartom sem hitelesnek, sem etikusnak és van egy határ, amit nem lépek túl, akár jól működik, mint marketing eszköz akár nem.

Probléma tehát nincs, így megoldás sincs, csak tárgyak vannak, amiket készítenem KELL.:)

Utána kiteHETem az internetre, ahol ezeket kedvelHETik, megvásárolHATják, megosztHATják.

Az egészben csak egy KELL van, a legelején: az alkotómunka, ami rám vonatkozik, minden más, ami ez után jön csak lehetőség.:) Neked is és nekem is.

És most csak azért sem linkelem a webshopot.:):) DE: Ha szeretnél e-mailt kapni a friss bejegyzésekről, kérd a Mesehíradót, a Mesekerámia hírlevelét ITT>>.

Köszönöm a figyelmed:
Dudás Emese

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekeramia.blog.hu/api/trackback/id/tr410117056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása