Mesekerámia

Ki látott engem?

2014. január 27. 21:47 - mesekeramia

"Kit mutatok s mit kutató szemeknek?
Nem csalom-e azokat, kik szeretnek?"

Néztem a satisztikát és hát néhányan már idetévedtetek, pedig azt hittem egyelöre egyedül vagyok.
Igazából örülök neki, azt hiszem szivesebben írok akkor, ha van aki olvassa, és Ti is szivesebben jöttök, ha van új olvasnivaló.

Egy darabig még nem akarom a blogot népszerűsíteni, hiszen ez még nem blog, csak egy felület néhány bejegyzéssel, ide külön invitálni bárkit, olyan lenne mint vacsoravendégeket hívni az üres hűtőre.
Mindenesetre köszönöm a véletlen figyelmet, igyekszem legalább egy vajas kenyérnyit összehozni, ha már így alakult, hogy betértek néhányan.

És mi lesz ha elkészülünk?

Releváns tartalom - ütné el valaki, aki keresőoptimalizálásban gondolkodik.
Relatív, hogy mi az, ami releváns. Minden az, ami érdekel. A búgócsigától a hadronütköztetőig.

Az optimumra lövök és azt mondon, lesz sok bejegyzés, több témában, akár szerteágazó témákban, de némileg azonos hangvétellel. Lesz egy rakás kerámia.
Lesznek olvasók, idővel, még több idővel akár kommentelők is. Blogtalálkozó, Nyitott Műhely. Lesznek trollok, velük is kezdünk majd valamit. És ha lehet, legyen közösség. Hogy milyen az formálódik, Nyitott, érzékeny, gondolkodó, ha kell idealista, de amennyire lehet - és pont az ideái érdekében - pragmatikus, hogy megtapasztalhassuk, hogy nem kell beérnünk kevesebbel.

Ha szeretnél e-mailt kapni a friss blogbejegyzésekről, kérd a Mesehíradót, a Mesekerámia hírlevelét ITT>>.

Köszönöm a figyelmed:
Dudás Emese

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekeramia.blog.hu/api/trackback/id/tr738757378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása